Hieronder een kleine test bestaande uit 2 commando’s zodat u snel kan bepalen of SEO iets voor uw website is:

Quick check website:
Commando 1

Gaat u eens naar het Google zoekscherm

 

 

Google zoekscherm

Voer hier nu het volgende commando in (uw domeinnaam vervangen door uw domeinnaam):

Site:www.UwDomeinNaam.nl

Wat ziet u nu? Het is in ieder geval tijd voor www.ZoekmachineSeo.nl indien:

- U niks ziet kan het zijn dat u een nieuwe site heeft die nog niet gevonden wordt door Google of dat de website uit de Google index is verwijderd.

- U slechts weinig resultaten ziet kan dit betekenen dat uw website te weinig pagina’s heeft of dat de pagina’s niet gevonden worden door Google. Het kan ook zijn dat uw website is gebouwd op een dergelijke manier dat deze zoekmachine-onvriendelijk is en dus niet geschikt voor zoekmachines.

- U allemaal dezelfde titels ziet en/of de titels niet omschrijven wat de producten of diensten van uw website zijn dan haalt u bij lange na niet maximaal rendement uit uw website.

Bovengenoemde zaken duiden allemaal op het kritieke belang van zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor het resultaat van uw website. U mist aanzienlijk resultaat als u voldoet aan een van bovengenoemde criteria.

Maar wanneer is het wel goed
Als u allemaal verschillende titels en omschrijvingen ziet die omschrijven waar die webpagina’s over gaan. Ook moet u hoog scoren (minimaal top 20) op uw belangrijkste keywords zoals in de titel vermeld staan.

Doe hier de website test 2

 

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !