Loading ...
Mijn website, zoekmachinevriendelijk wat is dat?

Een groot probleem voor veel websites is dat ze er super uitzien, supermooie graphics hebben. Alles beweegt wat er maar bewegen kan. Het is zo mooi dat het gemiddelde videospel grafisch minder mooi is en zich kan gaan schamen in een hoekje. Hier ging uren en uren werk aan ontwerp in Flash en Javascript aan vooraf………...
Misschien herkent u zich in deze situatie en is het al te laat....
Zoniet is het wellicht handig om te weten dat de robots van zoekmachines deze code niet kunnen lezen en er zelfs op stuk lopen. Als de zoekmachines niet begrijpen waar de website over gaat kunt u gratis bezoekers via de zoekmachines gerust vergeten.
Dit punt is als laatste genoemd maar het is eigenlijk heel belangrijk. Veel mensen hebben namelijk het idee dat alle websites technisch m.u.v. de graphics allemaal hetzelfde zijn.
Ze denken dat de bezoekers automatisch komen en dat ook hoog bij Google komen automatisch verloopt zodra de website online is.

Hier is dan ook veel teleurstelling als blijkt dat na een half jaar tot een jaar helemaal niks gebeurt via de website.
Tip: laat een website ontwikkelen door een bureau wat kennis heeft van zoekmachines om problemen te voorkomen.

Soms ziet u wel eens advertenties als “websites klaar voor aanmelding bij zoekmachines” Hoe dan ook dit is in ieder geval een vreemde zin.
Elke website is geschikt voor aanmelding bij zoekmachines. De vraag is echter of de website zoekmachinevriendelijk is zodat de zoekmachines ook begrijpen waar deze over gaat.


www.crossinternetmarketing.nl zorgt voor zoekmachine-vriendelijk webdesign met resultaat & websites die voorbereid zijn op een complete internetstrategie!

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO