Informatie verstrekt door Zoekmachine SEO over waar op te letten bij uitbesteding van webdesign, internetmarketing maar met name zoekmachine optimalisatie:


Bureaus die nr. 1 posities garanderen kun je beter links laten liggen. De reden hiervan: of ze gebruiken gevaarlijke technieken, of ze hebben ergens in de algemene voorwaarden een uitzonderingsregel opgenomen of (deze vind ik persoonlijk erg grappig en verbaas me erover dat ze hier mee weg komen) ze zoeken de termen uit waar weinig tot geen concurrentie op zit, maar waar ook bijna geen traffic, dus geen bezoekers, dus resultaat achter zit.
Als je dit boek hebt gelezen is het je duidelijk geworden dat er SEO technieken zijn die niet bestraft kunnen worden en dat er technieken zijn die op het randje balanceren van de richtlijnen van zoekmachines. Ben je bewust van dit risico en vraag SEO bureau’s naar de voorwaarden en hun technieken.  
Resultaat komt ook niet van de ene op de andere dag. Wees je hier van bewust. Een SEO campagne kan binnen 2 weken al resultaat opleveren, als het om een bestaande site gaat die door branding of linkbuilding al bezoekers kreeg. Als de website inhoudelijk aangepast gaat worden zorgt dit vaak voor verviervoudiging van de bezoekersaantallen of zelfs nog meer van het oorspronkelijke resultaat. Binnen mijn bedrijf is het meestal een verviervoudiging. Wij hebben echter resultaten van 20x meer bezoekers meegemaakt.
Als je de garantie zoekt dat je binnen een week resultaat behaalt, dan ben je beter af met het betaal per klik principe van Google Adwords of Yahoo Search Marketing. Hiermee sta je binnen enkele uren van marktonderzoek en opzetten campagne indien gewenst op de 1ste pagina.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !