Loading ...
Website webpaginas voor zoekmachines & menselijke bezoekers

Tips & ideeën van Zoekmachine SEO voor je website, mogelijke webpagina’s

Als je meer ideeën nodig hebt voor mogelijke webpagina’s volgt hier nog een opsomming.

Homepage is de indexpagina waar bezoekers normaal gesproken als eerste zullen aankomen.

Diensten pagina’s / producten pagina’s. Dit zijn de belangrijkste pagina’s van je website. Hierin moet het duidelijk worden voor de zoekmachines waar je website over gaat. Tevens moeten deze pagina’s menselijke bezoekers overtuigen, zaken met jouw website te willen doen. Dit zijn de ideale pagina’s om keywordtalrijke pagina’s te maken van je beste keywords uit je marktonderzoek.

Vraag en antwoord rubriek ook wel FAQ (frequently asked questions) genoemd. Ook hier kun je op een makkelijke manier keyword rijke pagina’s maken en eventuele vragen beantwoorden.
Met vragen bedoelen wij een combinatie van keywords die blijken uit het marktonderzoek.

Sitemap (geeft een overzicht van alle webpagina’s).

De ‘over ons’ pagina is een uitstekende plek voor nieuwe bezoekers om te ontdekken wie je bent, wat je doet etc. Hou het kort. Mensen willen wel info maar geen levensverhaal hier lezen. Op het internet moet alles snel gaan!

Contact pagina
Maakt het voor bezoekers makkelijk om contact met je op te nemen. Zet hier alle gegevens op die je kwijt wil. Grotere bedrijven zetten hier vaak ook nog afdelingsinformatie e.d. op. Er is onlangs een uitspraak van de Tweede kamer geweest hieronder een kopie:

Nieuwe wetgeving:
KvK-nummer verplicht op websites en in e-mails

 

Vanwege Europese wetgeving zijn bedrijven en rechtspersonen sinds
1 januari 2006 verplicht om het kvk-nummer te vermelden op websites en in  e-mailberichten. Deze verplichting geldt niet als het om reklame gaat.


De verplichting om het achtcijferige kvk-nummer te vermelden gold al voor alle zakelijke brieven, orders, facturen en offertes.


Hiernaast geldt de verplichting voor BV´s en NV's, om de volledige naam van de vennootschap en de woonplaats (statutaire zetel) te vermelden.
(Bron: besluit Tweede Kamer, 30144, nr. 3)

 

Zorg er dus voor dat je deze informatie vermeld op je website. Vermelding van deze gegevens geeft ook absoluut meer vertrouwen aan bezoekers van je website.


Linkpagina
Hier zet je alle gerelateerde links van je website naar buiten toe neer. Hierover later meer.

Testimonials / Portfolio pagina’s / Onze klanten
Pagina’s waarbij je informatie geeft over opgeleverde projecten en tevreden klanten om verder vertrouwen op te bouwen met de bezoeker.

Algemene voorwaarden / Copyright /  Disclaimer / Privacy Policy

Nieuws
Informeer over gerelateerd nieuws, ontwikkelingen etc. Dit is zowel belangrijk voor spiders om te concluderen dat je site regelmatig geupdate wordt en voor menselijke bezoekers ziet de site er netjes geupdate uit. Dit zorgt ook weer voor meer vertrouwen.

Menselijke bezoekers
Bovenstaande voorbeelden geven je aan wat de beste opbouw is voor je website en welke pagina’s je hiervoor zou kunnen gebruiken.

Wil je nog meer ideeën voor je website & webpagina’s en een succesvolle website?

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO