Webmasters voor Google. Hoe voorkom je dat de Page rank van je site zakt en je hoge positie in zoekmachines

Let op dit is slechts een beperkt overzicht voor totaaloverzicht zie onderaan webpagina.

Voor de nieuwkomers onder webmasters; Google rangschikt alle pagina’s op het web met een schaal genaamd Pagina Ranking tussen de 0 en 10; hoe hoger hoe beter. Hoog gerankte sites of pagina’s ontvangen het meeste verkeer voor concurrerende zoekwoorden of termen. Zoekwoorden of keywords zijn de woorden die surfers intypen in de zoekmachines om te vinden wat ze zoeken op het web.

Hoog ranken in Google voor een populair zoekwoord kan heel lucratief blijken te zijn. Het kan het verschil uitmaken of je website veel of helemaal niets oplevert. Een hoge ranking in Goolge kan gewoon betekenen dat er geld bijkomt op je bankrekening. Google is de ontbetwiste koning van de zoekmachines, en daarmee leverancier van verkeer. Het verliezen van een goede ranking kan verstrekkende gevolgen hebben.

In dit rapport wordt uitgelegd hoe jij als webmaster kunt voorkomen dat je ranking terugloopt en daarmee je verkeer en je winst. Zelfs als er plotseling een verandering doorgevoerd wordt in een van de ondoorgrondelijke algoritmen waarmee de ranking door Google berekend wordt.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !