Web 2.0. De toekomst van het Internet


Beste lezer,


Welke veranderingen staan ons in de komende jaren te wachten, wat betreft zoekmachine marketing?


In de eerste plaats moeten webmasters zich realiseren wat de gevolgen zijn van de introductie van Web 2.0. In Web 2.0 is, zoals je misschien weet, de bezoeker tevens mede producent van de website en de beschikbare informatie, door middel van de mogelijkheid om zelf content toe te voegen. En dit onder andere door kleine ‘gemeenschappen’ die zich verzamelen rond allerlei (deel) onderwerpen. Dit verandert de zaken voor de zoek marketeers. Ook de mogelijkheden van RSS feeds vergroten de mogelijkheden om in korte tijd veel informatie te verzamelen rond zelfgekozen onderwerpen. Ook worden in veel marketing campagnes MySpace profielen betrokken, Flickr foto’s gedeeld en velerlei soorten blogs en blogcasts.


Alleen een website als ‘brochure’ is al lang niet meer genoeg; je hebt ‘sociale media tools’ nodig om je rustige hoekje op het web niet al te rustig te maken. Bij zulke tools kan men denken aan: spelletjes, forums, polls, radio, video en blogs.


Ook kunnen webmasters zich richten op het maken van marketing mogelijkheden die radio of video mogelijk maken op hun websites. Online marketing gaat niet alleen meer over websites via de pc, maar men is ook steeds meer online via mobieltjes, iPods en andere handheld apparaatjes.


Tekst en beeld advertenties gingen vooraf aan geluidsreclame, en de radio reclame ging vooraf aan de TV en video promotie. Allemaal heel natuurlijk.


Video advertenties blijken te werken en de volgende stap in 2009 lijkt te zijn dat interactieve video zijn intrede gaat doen. Volgens sommige onderzoekers zal de traditionele marketing slechts nog een derde deel uitmaken ten opzichte van de online marketing. De effectiviteit van TV reclame wordt ook steeds minder. Vooral de jongere generatie groeit op met de online mogelijkheden, waardoor de ‘oude’ media aan invloed inboeten.


Het geld rolt geleidelijk aan meer richting de online marktplaats. Webmasters kunnen aardig gaan verdienen met goede inhoudelijke websites waar advertenties bij geplaatst worden. Door de flinke toename van gewillige adverteerders wordt de vraag naar goede content sites als maar groter. De andere kant van het verhaal is dat er mensen zijn die Google AdSense gerichte sites produceren en daar zo veel mogelijk advertenties op plaatsen. Er zijn zelfs professionele inhoud producenten die hier fulltime mee bezig zijn. De echt goede inhoud gerichte content vindt zijn weg naar de top en kan een mooi inkomen opleveren.


Vaak wordt de gewone inhoud van sites nu vergezeld van standaard inhoud als nieuws, het weer, koersen en sportuitslagen. Ook ontstaan er diensten, die zich richten op het omhoog brengen van de opbrengsten van websites door testprocedures te leveren, die in korte tijd alle variabelen in een website laten uittesten.


Kortom, de geldstroom gaat meer en meer via het Web en daarmee ook de te verwachten opbrengsten. De vraag is of je hier ook van mee wil profiteren……Hartelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERTAntoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl
Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2009 ZoekmachineSeo

Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen? 

Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.


 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl