Loading ...
Wachten op website resultaat
Veel mensen hebben de neiging om aanpassingen door te voeren en slechts een korte periode te wachten om te concluderen dat het toch niet heeft gewerkt. Zo werkt het inderdaad niet.
Zelfs een webpagina op een website met een hoge pagerank heeft tijd nodig om de uiteindelijke positie te verkrijgen. Deze fout hebben wij zelf ook regelmatig gemaakt in onze beginperiode. Op een gegeven moment gaven wij het toen op om daarna te concluderen dat ondanks dat het in het begin niet bleek te werken er een half jaar toch een toppositie was gescoord.
Ons advies: als je weet dat je netjes volgens de regels hebt gewerkt wacht een paar maanden totdat het resultaat merkbaar is. Na een half jaar nog geen resultaat en netjes gewerkt volgens de regels? Dan heb je toch iets over het hoofd gezien of is er heel veel concurrentie. Als dit laatste het geval is, is er maar een oplossing: relevante links scoren met het gewenste keyword in de linknaam welke wijzen naar de bewuste pagina waar jij hoger mee wil scoren.
Het is jammer als je niet wacht. Je weet dan ook nooit wat het uiteindelijke resultaat in eerste instantie geweest zou zijn.  Met de extra tijd kun jij je energie beter richten op het creëren van nieuwe pagina’s en nieuwe links op het internet.
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO