Loading ...
Copywriting, menselijke bezoekers & hoge notering zoekmachine 3
Traffic is een andere term voor verkeer op je website oftewel bezoekers.

Index is de verzameling webpagina’s die een zoekmachine in een enorme database heeft opgeslagen. Hieruit wordt geput als een surfer een zoekopdracht geeft aan die zoekmachine. Google is vooral groot geworden door de razendsnelle levering van de resultaten en de grote hoeveelheid aan resultaten.

Dmoz is een wedereldwijde gids op het internet. Deze wordt onderhouden door menselijke editors en is daardoor een objectieve bron als het gaat om gerubriceerde website-overzichten. Zodra je jouw website af hebt is het zaak deze zo snel mogelijk hierin vermeld te krijgen. De zoekmachines hechten extra waarde aan een vermelding in deze gids. http://www.dmoz.nl

Zoekmachine
Er zijn in principe maar vier grote zoekmachines:  Google, Yahoo!, Msn en Ask. Alle andere zoekmachines gebruiken de index van de grote vier of gebruiken een combinatie ervan.
Voor de Nederlandse markt is ook Ilse een belangrijke zoekmachine welke een eigen database heeft. Deze database maakt ook nog gebruik van DMOZ (net zoals Google). Uniek aan Ilse is dat ze eveneens informatie gebruikt van de verschillende startpagina’s. Probeer ook hier een vermelding te het onderwerp van jouw website overeenkomt met één van de startpagina-dochters: http://www.startpagina.nl.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines ontvang je via onze uitgebreide internetmarketing gids. Ontvang deze na inschrijving voor onze nieuwsbrief:
http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html

Of onze betaalde handleiding Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes! Of deze werkt? Jazeker, hoe kom je anders op deze site/webpagina?
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO