Wat vinden anderen van Zoekmachine Seo:

Meer informatie via ons gratis rapport:
http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html

of

Zoekmachine SEO ons ebook voor een gegarandeerd website-succes!Beste Hans/Antoine

Heb het boek "zoekmachine SEO" de afgelopen dagen op mijn vakantie in Barcelona, zittend in het zonnetje, gelezen en de uitgeprinte versie staat nu vol strepen en kruisen bij alinea's waar ik acties op wil zetten. Vind het een zeer informatief boek dat ook als naslagwerk uitstekend te gebruiken is. Met dit laatste moet je oppassen, want de lezer wordt er nadrukkelijk op gewezen dat SEO een continu proces is en geen kunstje is dat je steeds standaard kan toepassen. Zonder dat de schrijver er zich misschien bewust van was, zie ik in zijn boek als een rode draad de in kwaliteitsland befaamde Deming-cirkel terug: plan-do-check-act en weer opnieuw. Moest even wennen aan de schrijfstijl, maar als je dat stadium voorbij bent, leest het prettig, ook voor een niet professionele webmaster zoals ik. Een aanrader voor iedereen die zich bezighoudt of gaat houden met internetmarketing!

Gr Pieter BlonkBeste Antoine.

Dit is het beste boek wat ik sinds tijden heb gelezen over het omgaan met de zoekmachines. Door de vertelde strategie en gedetailleerde informatie kan ik mijn marketing campagnes zeer effectief maken. Door het verbeteren van de organische zoek resultaten door toepassing van deze handleiding ben ik nu in staat om 2 vliegen in een klap te slaan, waardor mijn online advertentie methoden ook een stuk goedkoper zijn geworden. Door mijn expertise op andere gebieden, heb ik dus maar besloten om handreikingen op papier te zetten, en alles bij jou uit te besteden. Dit heeft mij veel werk bespaard, maar dan weet ik nu dat het goed zit met de zoekresultaten.

Bedankt voor de geweldige info.

Wim BijlsmaBeste lezer,

Ik kwam in contact met Antoine van het bedrijf Cross Internetmarketing die mij een verhaal vertelde over hoe ik nog meer bezoekers op mijn website www.denieuwedokters.nl kon krijgen. Ik wist wel iets af van zoekmachines en websites maar na het aanhoren en het toepassen van tip 1 en 2, merkte ik al na één maand dat ondanks mijn al hoge bezoekers aantallen er een duidelijke verbetering was, zelfs in de tweede maand groeide het aantal bezoekers door. In de derde maand waren de aantallen bezoekers zelfs verdubbeld. Het werd tijd voor mij om wederom contact op te nemen met Cross Internetmarketing met het verzoek ook de andere tips die voor nog meer seo zorgt toe te passen. Ik wist niet dat het zoveel kon verschillen en als u een tip van mij wilt horen, wacht niet langer maar doe net als ik de stap. Ik heb er geen spijt van en geniet van de nog steeds stijgende lijn in het aantal bezoekers. Bedankt Antoine dat je mijn twijfels weg nam door het resultaat.

Succes Wil.
www.denieuwedokters.nlHallo Hans en Antoine,

Het boek ZoekmachineSeo heeft mij een soort eye-opener gegeven. Veel internet ondernemers nemen SEO marketing op een korreltje zout, terwijl het juist nummer 1 hoort te zijn voor het maken van een succesvolle site. In dit boek wordt u van A tot Z verteld hoe u veel gratis bezoekers kunt krijgen door het toepassen van de juiste SEO methoden. Het is de prijs dubbel en dwars waard.

Met vriendelijke groet,

Henry van de Kolk
www.goedgroen.comBeste Hans,

"Als startende ondernemer met internet heb ik bijzonder veel baat bij het heldere zoekmachine - en seoboek. Het boek bevat een zevental hoofdstukken die je op heldere wijze stap voor stap door het proces begeleidt naar een website die maximaal is geoptimaliseerd. Hierdoor wordt de website gemakkelijk en snel gevonden door bezoekers. Het boek geeft je gaandeweg veel inzicht in praktische dingen en handvaten over wat je wél en juist niét moet doen om de vindbaarheid van je website te vergroten. En dat allemaal in zeer begrijpelijke taal. Een aanrader voor iedereen die zijn eerste schreden zet op het pad van de vindbaarheid door Google ".

Koos B. te Utrecht

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !