Loading ...
Succesvolle 100.000 euro per jaar Internet Marketing en SEO strategieŽn.

Succesvolle 100.000 euro per jaar Internet Marketing en SEO strategieën.


Beste,


Of je nu van plan bent om je eerste website te gaan lanceren. Of je vraagt jezelf af waarom je website niet oplevert wat je ervan verwacht; je zult in ieder geval een strategie moeten ontwikkelen om hier iets aan te doen. Enerzijds voor de zoekmachines en anderzijds voor de menselijke bezoekers die je wilt aantrekken. Nu ga ik even 5 belangrijke stappen doorlopen om je meer inzicht te geven in de strategie.


1 : het doel van de website

Wat zijn je verwachtingen van de website? Als je dit weet, weet je meteen wat het doel is van je website. Bij commerciële sites is het bijna altijd zo dat de website genoeg moet verkopen om winstgevend te zijn. Het kan echter ook zo zijn dat je een website opzet puur omdat je iets voor andere mensen wil betekenen. Dan is het verstrekken van informatie bijvoorbeeld het doel van de website.


Zodra je weet wat je doel is, hou dit dan ten allen tijde in gedachte bij het verder ontwikkelen van de website strategie.


2: de markt

Je moet weten wie je markt is. Wie probeer je te bereiken met de website? Wat heeft de markt nodig? Waarom zou deze markt wel of niet van je kopen? Zit deze markt überhaupt op internet? Heel belangrijk is dat je webdesign en taalgebruik aansluiten bij de te bereiken doelgroep.

Je zou kunnen kijken wat de concurrentie doet om hier een goed beeld van te krijgen. Wat doen ze goed in je ogen en wat niet. Vraag ook de mening van anderen. Je eigen mening is namelijk niet altijd die van de doelgroep.


3: de techniek

Een super website ontstaat niet zomaar. Je hebt zaken nodig als kennis van SEO, de menselijke bezoekers, marketing en dit moet ook nog in samenspel werken voor een goed resultaat. Zo is het bijvoorbeeld dodelijk voor je website als je de verkeerde techniek gebruikt. De zoekmachines begrijpen dan niet waar je website over gaat en bezoek via de zoekmachines kun je gerust vergeten. In de ergste gevallen kan het zelfs zo zijn dat verkeerde techniek zorgt voor een verbanning uit de index.


4: het ontwerp, look & feel

Zodra het technische gedeelte gedaan is wordt het belangrijk om rekening te houden met de presentatie van de website. Dit is het gedeelte wat je website zal maken of breken. De navigatie moet goed zijn, de knoppen duidelijk, het lettertype mooi, de opbouw moet gelijk blijven en ga zo nog maar even door.

De look & feel moeten verder aansluiten bij de belevingswereld van je doelgroep. Komen deze overeen heb je een succes, zoniet: het tegenovergestelde.

 


5 : promotie en optimalisatie

Zodra het bovenstaande eenmaal in orde is en je de eerste test achter de rug hebt, kun je online gaan. Je hebt succesvol een website opgericht. Zodra je nu echter niet de stappen onderneemt om je website te promoten kun je succes nog steeds vergeten.


Promotie bestaat uit: SEO, zoekmachine advertenties, implementatie en promotie affiliate systeem, banners, link building etc. etc. En tot slot komt hier de conversie nogmaals om de hoek kijken. Zodra de bezoeker op je website komt heb je enkele seconden om deze te overtuigen dat dit “the place to be” is.


Ja het is een harde wereld online. 95%Vvan de commerciële websites gaat keihard neer, tenminste als ze überhaupt ooit iets hebben bereikt. De redenen dat het fout gaan zijn divers:


Webdesign.

Niet willen erkennen dat SEO belangrijk is.

Helemaal geen webpromotie ondernemen met de gedachte “ik bouw een site en de rest gaat vanzelf”.


Als je een goed idee hebt en weinig verstand van het hele gebeuren laat het dan in ieder geval niet door je neefje (die ook wel een website kan maken) opknappen. Je verliest elke dag omzetpotentieel. Ontwikkel een strategie die voldoet aan de bovenstaande 5 voorwaarden. Kan je het niet zelf laat het dan iemand doen of krijg de promotie en optimalisatie onder de knie m.b.v. ons boek. Het zal een goede investering blijken.


Heel veel succes in de online wereld & tot snel!


Met vriendelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERTDit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2007 ZoekmachineSeoWilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen? 

Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.


 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO