Loading ...
Snel geld verdienen met Internet Marketing en SEO is nog nooit zo simpel geweest

Snel geld verdienen met Internet Marketing en

SEO is nog nooit zo simpel geweest.Geachte lezer,


In ons gratis internetmarketingrapport te downloaden op:

http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html hebben we al een tipje van de sluier opgelicht over affiliate-marketing:


Door andere mensen mee te laten delen in uw winst per gewenste actie, raken deze mensen absoluut meer gemotiveerd om het onderste voor u uit de kan te halen (dus ook voor henzelf). U krijgt een leger vertegenwoordigers op het internet dat u alleen maar iets kost wanneer ze u al winst hebben opgeleverd. Hierover in onze nieuwsbrieven later meer.“


Nu is het moment aangebroken om iets meer te vertellen over affiliate marketing en hoe je al meteen geld kunt gaan verdienen als je zelf reeds een website hebt en als je verstandig bent geweest ook al onze SEO-technieken hebt toegepast.


Voorwaarde is wel dat je ook iets extra’s wil verdienen. Affiliates zijn zeg maar een soort wederverkopers of partners. Een affiliate samenwerking is een heel makkelijk, open en goed systeem.

Wij verkopen ons E-book voor 57 euro. Na het opzetten van de website en onze tijdsinvestering in het schrijven van het boek, hebben wij nu in principe 100% winst per verkocht boek.

Hierdoor kunnen we een groot gedeelte van de verkoopwaarde aan onze affiliates uitkeren als zij ervoor zorgen dat bezoekers bij ons kopen via hun website.

 

Om je snel de eerste stapjes op het gebied van affiliatemarketing te laten zetten komt hierbij ons voorstel:”

 

Meld je aan op onze website via deze link: http://www.zoekmachineseo.nl/zoekmachineseo-affiliate-programma.html

Komt er nu een bezoeker op onze website via jouw website of affiliatelink(bijvoorbeeld een nieuwsbrief) dan ontvang je per verkocht boek een bedrag van 25 euro. De conversie van onze website is sowieso behoorlijk hoog dus voor elke 20 to 30 bezoekers die je naar onze website stuurt zul je al snel 25 tot 50 euro verdienen.

 

Door ons boek aan te prijzen op je website wordt het voor de bezoeker nog aantrekkelijker om bij ons het boek te kopen omdat een 3de persoon positief is over het boek. Dit heeft een prettig gevolg voor jouw en onze verdiensten. Als je contact met ons opneemt willen we zelfs de complete webpagina voor je gereed maken inclusief, unieke affiliate code, meta tags en promotionele tekst. Zo makkelijk maken we het je dus.

Je kan natuurlijk ook gewoon een mooie kant en klare banner uit ons affiliate-syteem halen en in je website plaatsen.


Bovenstaande klinkt waarschijnlijk weer te goed om waar te zijn in deze bezitterige wereld maar zie het zo:

Elke verkoop is winst dus wij vinden het allesbehalve een probleem om onze partners of wederverkopers mee te laten delen in onze winst. M.a.w. dus bijna 50% van de waarde af te staan aan onze affiliates.

Verder moet je ook het grotere plaatje even bekijken. Als wij 100 of 1000 affiliates hebben verkopen we vele malen meer dan als we het alleen zouden doen. Onderaan de streep houden we dus veel meer over als we samenwerken dan als we het alleen zouden doen. En zo hoort het ook!


Ga dus snel ons affiliate gedeelte toe en meld je aan en dan creëren we samen een win-win situatie!


Veel succes & op een goede samenwerking!


Antoine van de Kruys & Hans Temming


Zoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERT
Ps. Je kan ons ook benaderen om affiliatemarketing op je eigen website toe te passen mocht je dit wat lijken.Antoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl

 

 

 

Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2009 ZoekmachineSeo

 

 

 

Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen?

 

 Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.

 

 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 

 

Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.

 

http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html

 

 

Manier 2. Doe Het Zelf. 

 

Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.

 

http://www.ZoekmachineSEO.nl

 

 

Manier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op

 

http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nl

 

 

Manier 4. Uitbesteden

 

Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!

 

Met Niet Goed Geld Terug Garantie.

 

http://www.crossinternetmarketing.nl

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO