Loading ...
Winstgevende beslissing: SEO internetmarketing zelf doen of uitbesteding

Winstgevende beslissing: SEO internetmarketing zelf doen of uitbesteding.


Beste,


Online aanwezigheid op de juiste momenten wordt steeds belangrijk voor zowel offline als online bedrijven. SEO is hiervan een onderdeel. Seo staat voor Search Engine Optimization. Bedrijven die hun site hebben laten optimaliseren, krijgen hierdoor een enorme voorsprong. Hun site wordt immers makkelijker gevonden door hogere posities in de zoekmachines op meerdere zoektermen.


Veel bedrijven en individuen zijn nu aan het twijfelen over het uitbesteden van dit gebeuren of het zelf te doen. Met vaak als gevolg dat er helemaal niets gebeurt.

Niets doen is ook een keuze maar die zal in dit geval allesbehalve de juiste blijken te zijn.


De meeste mensen hebben vooral te kampen met een gebrek aan kennis m.b.t. internetmarketing en nemen dan ook maar voor het gemak aan dat het zelf doen goedkoper is dan uitbesteden. Mocht je ons gratis rapport nog niet hebben gelezen dan is dit het moment:


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


Indien je als individu “werkzaam” bent voor enkele van je websites dan is het absoluut de beste oplossing om je hier zelf in te verdiepen als je de tijd ervoor hebt. Voor de grotere bedrijven is uitbesteden vaak de beste optie.

De reden hiervan is dat internetmarketing-aspecten en met name alles m.b.t. zoekmachines, regelmatig wijzigen. Zo veranderen regelmatig de spelregels waardoor de specialisten constant hun kennis op peil dienen te houden. Personeel is nu eenmaal niet zo gemotiveerd als jijzelf voor je websites of je eigen bedrijf, dus is uitbesteden vaak de betere optie. Voor SEO bedrijven is het simpelweg keiharde noodzaak om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.


Zo is het mij ook bekend dat er enorme indianenverhalen rond gaan over de kosten van een SEO traject uitgevoerd door professionele bedrijven. Vaak trajecten van 35.000 euro en nog veel meer. Dit was misschien heel in het begin zo bij de grotere bedrijven maar dit is nu niet meer het geval. Tenzij je natuurlijk hebt te maken met hele grote bedrijven waar enorm veel capaciteit nodig is door de enorme mammoet websites.


Zo is het bij ons bedrijf www.crossinternetmarketing.nl al mogelijk om een try-out SEO traject op een bestaande website toe te passen voor 850 euro (ex.btw) en een Google Adwords campagne richten wij al in vanaf 250 euro(ex BTW). De enige optie die goedkoper is, is ons boek te kopen en het zelf te doen voor 57 euro. Iemand aannemen voor zeg 30.000 euro per jaar m.b.t. SEO doeleinden is dan niet echt meer een aantrekkelijke optie (overigens heb je een SEO’er die zichzelf al heeft bewezen bij lange na niet voor 30.000 euro per jaar in dienst).

Het gemiddelde SEO bedrijf rekent een bedrag voor een uitstekende SEO aanpak ergens tussen de 2.500 – 20.000 euro per jaar. Dit is afhankelijk van de omvang van het bedrijf en het project. Voor dit bedrag kun je niemand aannemen die dezelfde resultaten zal boeken.

Met bovenstaande voorbeelden wordt het al wat duidelijker, wat te doen, mocht deze problematiek je bezig houden. Als het probleem gebrek aan kennis is: lees dan het boek Zoekmachine Seo. Hier staat alles in wat je moet weten. Ook waar op te letten bij uitbesteding. Verder hebben wij nog een extra aanbieding. Mocht je, nadat je het boek hebt gelezen, met ons in zee gaan, dan zullen wij het bedrag van het boek weer crediteren op de opdracht.

Risicoloze actie dus en een beslissing waarbij je geen fouten kunt maken. Onthoud in ieder geval dat internetmarketing een middel is dat ervoor zal zorgen dat je zaken gaan groeien. Hoeveel is mede afhankelijk van jezelf. Wij helpen je hier in ieder geval graag bij.

Het is tijd voor actie!

www.ZoekmachineSEO.nl voor het boek.

Of

http://www.crossinternetmarketing.nl/contact.html

Voor een afspraak over wat wij kunnen beteken voor je bedrijf.

Of

http://www.wondermarketingonline.com/contact.html

voor begeleiding bij internetmarketing zowel op inhoudelijk als technisch vlak.

Heel veel succes en misschien tot snel in real-time!Met vriendelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERT


Antoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl

 


Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2007 ZoekmachineSeo

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO