Loading ...
Online SEO: Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie, internet website
Waarom SEO: Search Engine Optimization of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie.

SEO staat voor Search Engine Optimization of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie.

Mensen over de hele wereld gebruiken het internet om informatie te vinden. Zowel regionaal, nationaal als internationaal. De tijd welke mensen online besteden, groeit alsmede de aankopen want die stijgen ook elk jaar. Kopen via het internet is voor steeds meer mensen een begrip geworden. Aan de andere kant komen er ook steeds meer websites bij die willen meeliften op de groei die het internet doormaakt. Veel websites zijn echter niet succesvol. Een van de punten waar het op mis kan gaan is de vindbaarheid of juist onvindbaarheid van een website. Veel mensen begrijpen echter niet goed wat hiermee wordt bedoeld.

Wat hiermee bedoeld wordt is een goede vindbaarheid op de juiste termen die relevant zijn voor de website. Want er zijn maar 10 posities op de eerste pagina voor elke term. Een zoekmachine laat namelijk enkel de eerste 10 meest relevante resultaten per keyword na een zoekopdracht zien. Aan de andere kant zijn er ook net zoveel eerste pagina’s als dat er zoekopdrachten zijn.

Als de website niet in de top 30 staat krijgt deze via de zoekmachines weinig tot geen traffic (bezoekers). De reden hiervoor is dat als mensen op zoek zijn naar informatie ze vaak niet eens voorbij de eerste pagina kijken. Sommigen kijken ook nog op de 2de en 3de pagina maar een top 10 positie en met name posities welke zichtbaar zijn zonder te scrollen leveren het meeste resultaat op.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO