Een goede complete website dient in ieder geval min of meer de volgende zaken te bevatten tenzij het een landingspage is

Uitstekende grammatica, spelling en zinsbouw
Open deur verhaal maar zeg nu zelf: wat als u op een website uitkomt die tekstueel van alle kanten rammelt, en het lijkt alsof deze geschreven is door een kleuter? Dan bent u hier heel snel klaar mee en klikt u elders. Ook het vertrouwen in de organisatie achter de website is meteen weg.
Ondanks de vanzelfsprekendheid, lijkt teksten schrijven voor veel mensen een moeilijke taak als men sommige teksten leest op het internet.
Ook teksten geschreven en dan volgestopt met keywords voor de zoekmachines lezen absoluut niet lekker en komen niet professioneel over. Hoe u deze teksten wel goed kunt schrijven zowel voor de zoekmachines als voor de menselijke bezoekers  wordt beschreven in ons boek. Te vinden op: www.zoekmachineseo.nl

Professioneel Design, passende kleuren en afbeeldingen
Te veel design is meestal niet goed en te weinig is meestal ook niet goed. Wat u ook doet, probeer verschillende mogelijkheden en vraag om advies en mening van anderen. Test ook het resultaat. Een goede tip die we geven is dat u altijd de bruikbaarheid in acht moet nemen. Niet alle bezoekers zijn hetzelfde maar ze moeten wel allemaal gebruik maken van dezelfde website. Hou hier dus rekening mee voor de doelgroep welke u in gedachten heeft. Zo moeten de kleuren uitnodigen maar niet verblinden.
Afbeeldingen moeten vriendelijk zijn en iets te maken hebben met de website in kwestie en de teksten ondersteunen. Zeker niet de hoofdzaak vormen.

De links
Weer een open deur verhaal want alle links op uw website moeten werken. Er is niets zo vervelend als op een link willen klikken en dan een vervelende error tegenkomen. Natuurlijk wil iedereen dit voorkomen maar toch komen wij om de een of andere reden toch heel veel van deze errors tegen op websites. Ergens gaat er dus toch iets niet goed.

Statistieken
Zorg ervoor dat u statistieken krijgt en inzage heeft hierin. Als u deze niet heeft kunt u vrijwel niets nakijken en het besef hebben of u iets goed doet of misschien ook niet. Natuurlijk als u aan het einde van de maand flink geld overhoudt doet u zeker iets goed.
In de statistieken vindt u echter dermate waardevolle informatie, dat u vaak met kleine aanpassingen nog grotere winsten kunt boeken.

Meer informatie via ons gratis rapport:
http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html

of

www.zoekmachineseo.nl ons ebook voor een gegarandeerd website-succes!