Loading ...
Page rank Google webpagina over Seo factoren zoekwoorden, linken
Hierbij paar manieren om Google’s Page Rank systeem de baas te blijven.

Let op dit is slechts een beperkt overzicht voor totaaloverzicht zie onderaan webpagina.

SEO factoren binnen je site beïnvloeden de ranking in Google
Let op zoekwoorden dichtheid, titel omschrijvingen, meta tags, alt tags, en een goede interne linken structuur. Richt je op de zoekmachines van MSN, Yahoo en Google, maar vergeet ook de kleintjes niet. Een enorme lijst met kleine Engelstalige zoekmachines vindt je hier: www.isedn.org.

Zorg voor een breed bereik aan zoekwoorden binnen je niche markt. Bouw goede inhoud op rondom deze zoekwoorden. Woorden waarin veel concurrentie bestaat kun je beter vermijden. Richt je op zoekwoorden waar minder mensen zich op richten. Stuk voor stuk zullen ze verkeer trekken naar je website en ze zullen niet snel zakken in pagina ranking. Voor een uitstekende service op zoekwoorden gebied, ook voor Nederlandse termen verwijzen wij naar www.nichebot.com.

Een andere strategie om de pagina ranking van je site te verhogen is door de pagina ranking van andere sites te gebruiken. Plaats artikelen op hoog rankende websites met de juiste zoekwoorden in de linken naar je eigen site.

Deze artikelen vormen een soort ‘warm makertje’ voor de bezoekers die via zo’n artikel naar je site komen. Het een verhaal waarin al wat voordelen van je producten of diensten zijn genoemd.

Als deze tips niet (meteen) helpen om de pagina ranking van je site te verhogen, dan zullen toch zeker wel helpen om een (plotselinge) val van je site in de ranking te voorkomen.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO