Loading ...
Nieuwe vormen van artikelen publiceren
Nieuwe vormen van artikelen publiceren
Het publiceren van artikelen is behoorlijk populair geworden onder internet marketeers. Het heeft schrijvers en website eigenaren in staat gesteld om honderden kwaliteit inkomende links te krijgen, eenvoudig door hun artikelen aan artikelendirectories toe te voegen, artikel groepen, gerelateerde websites, en nieuwsbrief publicaties.

Echter de Web 2.0 opzet heeft de publicatie platforms die nu beschikbaar zijn veranderd. Hierdoor zijn er nu veel meer kanalen voor je artikelen en je waardevolle bronnen verzameling. Gelukkig hebben veel online marketeers deze mogelijkheden nog niet ontdekt. Het kan dus handig zijn om er snel mee te starten.

Een van de meest opwindende nieuwe publicatie platforms is Squidoo.com (skwi-do). Squidoo is bedacht door een revolutionair online denker genaamd Seth Godin. In Squido kun jij je eigen lens creëren, wat eenvoudig je kijk is op een bepaald onderwerp. Dit is een web pagina die kan verwijzen naar blogs, favoriete links, RSS feeds, Flickr foto’s, Google maps, eBay veilingen, Amazon/Bol boeken en andere bronnen.

Het mooiste is dat deze lenzen verkeer krijgen, geloofwaardigheid, en kunnen zelfs in de top staan bij Google resultaten. Je kunt een lens gebruiken om het aantal gezaghebbende inkomende koppelingen naar je site te vergroten, jezelf als een expert in je bedrijfstak neer te zetten, het laatste nieuws in je niche aan te kondigen of je podcasts te promoten.

Er zijn lenzen met een page rank van 3 tot 5.

Start je eigen lens bij Squidoo.com

De laatste link mogelijkheid in deze lijst houdt verband met een van de grootste sites op het Internet:

Craigslist

Craigslist is in 1995 opgericht door Craig Newmark en bedient honderden miljoenen unieke bezoekers per maand. Hoe kun je dit in je voordeel gebruiken?

Redactionele advertenties kunnen heel lucratief zijn, als ze goed gebruikt worden. Omdat Craigslist gratis is, is dit een goede plaats om zonder risico te starten.

Je aanwezigheid op deze enorme site zal je zichtbaarheid en link populariteit enorm doen toenemen. Veel advertenties verschijnen ook in Google en Yahoo. Dit is zeker waar voor diegene die hun ad op de juiste wijze optimaliseert.

Het is aan te raden Craigslist op te nemen in je totale bedrijfsplan. Je kunt beginnen met het plaatsen van je ads op Craigslist.

Voor demofilmpjes kijk op:
http://video.google.com/videoplay?docid=-2354459329917146546 (1.33min)

http://video.google.com/videoplay?docid=-8625237967610875547 (27min)

http://video.google.com/videoplay?docid=-6489654739235157786 (6min)
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO