Loading ...
De 8 grootste mythen over Internet Marketing en SEO

De 8 grootste mythen over Internet Marketing en SEO


Geachte lezer,


Het is vaak grappig wat voor e-mails mensen sturen die ons boek nog niet hebben gelezen of net komen kijken bij SEO internetmarketing.

We hebben de meest voorkomende vragen even verzameld. Nu vragen we ons alleen af waarom deze stellingen altijd onze kant opkomen van mensen die het boek niet eens gelezen hebben. Veel van de vragen beantwoorden we tegenwoordig dan ook met Jahahaha daar moet je ons boek voor lezen.


Hier komen in ieder geval de toppers die ons maar blijven lastigvallen omdat ze door de jaren heen als mythe bestaansrecht hebben opgedaan op het internet en door sommige mensen dan ook als waar worden verkondigd.


1: Je moet je elke week aanmelden bij de zoekmachines.

Ja lachen gieren brullen. Afhankelijk van het type website melden wij nieuwe sites niet eens meer aan bij de zoekmachines. Wij hebben namelijk vele betere methodes om websites opgenomen te laten worden in de zoekmachine index.


2: Te vaak aanmelden bij zoekmachines kan ervoor zorgen dat je site gebanned zal worden.

Ja weer zo eentje. Tegenovergestelde van de vorige maar ook deze komt vaak voorbij.

Het is niet zo want dat zou wel erg onhandig zijn. Je zou dan namelijk je concurrenten kunnen uitschakelen door hun website constant opnieuw aan te melden.


3: Alle meta tags zijn even belangrijk:

Absoluut niet. Sommige zijn belangrijk sommige niet. En er bestaan zelfs metatags waarvan 99% van de webmasters geen weet heeft. Feit is in ieder geval dat zoekmachines door de jaren heen (schade & schande door SPAM) meer zijn gaan vertrouwen op wat op de website staat dan i.p.v. wat in de metatags code staat.


4: SEO is te duur en kost te veel tijd

Mijn mening is, dat SEO zelfs absoluut goedkoper is en je veel langer plezier zal opleveren dan betaalde koppelingen. Bij betaalde koppelingen betaal je namelijk per click. Zodra je hiermee stopt is het ook meteen afgelopen. Bij SEO blijven je inspanningen resultaat opleveren en de investering is dus hoofdzakelijk eenmalig.


5: Betaalde koppelingen zijn effectiever dan SEO

Zit ergens een kern van waarheid in. Resultaat van betaalde koppelingen is namelijk direct merkbaar en dit is bij SEO niet het geval. Hier kan het wel even duren voordat je in de gewenste resultaten voorkomt. Aan de andere kant is het ook zo dat zodra je niets meer betaalt voor de clicks je positie ook weg is (zie vorige punt). Verder is het ook nog zo dat op natuurlijke SEO resultaten 5x meer wordt geklikt dan op betaalde koppelingen. Dit komt omdat mensen de natuurlijke resultaten meer vertrouwen dan betaalde koppelingen.


6: Iemand aannemen voor SEO doeleinden is goedkoper dan uitbesteding aan een externe SEOclub.

Moeilijk te zeggen en afhankelijk van de situatie dus met wie je in zee gaat.

Iemand in loondienst krijgt per uur betaald. Bij een bedrijf betaal je voor resultaat. Deze bedrijven hebben ook absoluut meer kennis in huis welke ook nog eens meer up to date is.

Verder moet je ook nog kijken naar het geheel van Internetmarketing. De SEOclubs hebben voor elke tak de juiste mensen in huis. En de mensen die alle kwaliteiten in huis hebben zijn meestal al lang voor zichzelf begonnen omdat ze dit meer oplevert dan in loondienst werken.


7: Alleen de homepage optimaliseren (hoezo; zijn er nog meer pagina's dan?)

Ja elke pagina binnen je website zou je moeten optimaliseren. Dit komen we dan ook veelvuldig tegen bij de oude websites waar alleen de homepage enkele keywords bevat.


8: Werk alleen met SEO bedrijven die garanties geven

Ja altijd leuk. Maar zoals we in het boek de verschillende methodes bespreken die SEO bedrijven hanteren is vaak het probleem met deze garanties dat ze niet eens het papier waard zijn waar ze op gedrukt zijn.

Zo is het heel makkelijk om hoog te scoren om zoektermen waar geen verkeer op zit. En zo zijn er nog veel meer “handige garanties” waar je op moet letten.


Eigenlijk was deze mail ook wel een beetje egoïstisch want hiermee hopen we dat we een stuk minder vragen zullen krijgen en wij weer meer tijd hebben om ons te richten op nieuwe zaken.

Hopelijk heb je weer iets gehad aan deze informatie.


Met vriendelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERT
Antoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl
Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2007 ZoekmachineSeo

Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen?


Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.

 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO