Loading ...
De Multimiljonair toekomst van Internet Marketing en SEO

De Multimiljonair toekomst van Internet Marketing en SEOBeste lezer,


De zoekmachines worden gelukkig steeds beter. De waardeloze spamsites verdwijnen één voor één uit de zoekmachine resultaten. De tools speciaal gemaakt voor spam doeleinden verliezen allemaal hun kracht. Voor de meeste een zegen, voor sommigen een ramp.


Je website moet in de top voorkomen van de zoekresultaten wil je een constante stroom van gratis bezoekers naar je website krijgen. Als je het zelf gaat doen d.m.v. ons ZoekmachineSeo boek of om je kennis op peil te houden is het goed. Als je het wil uitbesteden is het ook goed. Voordeel is dat jij je dan meer kunt focussen op hetgeen waar je goed in bent. Focus is heel belangrijk. Hier kunnen we over meepraten want ook dit is een van onze problemen geweest in het verleden. Zoveel ideeën en je wil alle kanten op. Helaas hebben we te weinig uren in een dag en te weinig dagen in de week, etc.


Maar wat je voor 2009 in ieder geval moet weten: Nu is het moment om iets te gaan doen op het internet met je zaken. De tijdsbesteding van mensen online groeit alsmede de bestedingen in geld. Zorg nu voor online groei en laat je concurrentie achter je en neem een voorsprong. De uitstekende sites doet het zoals al aangegeven beter dan ooit. De spam sites gaan inmiddels keihard neer. Precies zoals we al hadden aangegeven in ons boek. Met de strategie in ons boek hoef je geen zorgen te maken om deze ontwikkelingen. Ons boek leert hoe je een uitstekende geoptimaliseerde site creëert die een meerwaarde biedt voor het internet en waar je de komende jaren plezier aan beleeft. De tijd voor actie is inmiddels aangebroken.


Wij helpen je graag!


Met vriendelijke groet,Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERTAntoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl

 


Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2009 ZoekmachineSeo

Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen?


 

Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.


 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO