Loading ...
linkbuilding voor Website

Het bereik van je site uitbreiden
Hier zijn enkele van de beste technieken om het bereik van je site uit te breiden. Sommigen zijn heel eenvoudig, anderen iets ingewikkelder.


1. Het schrijven van artikelen
Krijg een richting linken overal op het Internet door het schrijven van eenvoudige ‘hoe te’ artikelen over het onderwerp of thema van je site. Breidt het bereik van je site uit door eenvoudig je actuele linken te plaatsen in het schrijvers en bronnen deel (meestal aan het eind) van je artikelen. Eenvoudig en makkelijk te doen, probeer maar.

 

2. Virale bureaublad applicaties
Je kunt het bereik van je site vergroten door het plaatsen van linken direct op het bureaublad van je bezoekers door hen eenvoudige bureaublad applicaties aan te bieden, software programmaatjes, e-kalenders.

 

3. Ouderwetse link building
Het vinden van gelijksoortige websites en vragen om linken uit te wisselen is nog steeds een van de beste manieren om je site uit te breiden. Het kost wat werk, maar het is de moeite waard. En vergeet ook niet de testimonials. Eenvoudige aanbevelingen over de site of de producten en diensten.

 

4. Bladwijzers / favorieten
Zorg voor een bookmark link op al je pagina’s. Je kunt ook een klein logo maken om te bookmarken. En vraag een snelkoppeling te maken naar je site op hun bureaublad.

 

5. Ezine of nieuwsbrief
Je kunt het bereik van je site en de bezoekers van je site beter bereiken door je eigen opt-in lijst te bouwen rond een nieuwsbrief of ezine. Verbreedt de omvang van je site door uitgebreide informatie te geven in deze publicaties.

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO