Loading ...
linkbuilding Koppelingen Link ruil
Nu je bekend bent met veel meer mogelijkheden om je koppelingen bestand uit te breiden, is het aan te raden om je eigen campagne te voeren. Maar hou in gedachten dat het leveren van kwalitatief goede content voorop staat. De eerste stap is om een site te worden die autoriteit uitstraalt. Daarna zul je merken dat inkomende linken op een natuurlijke manier ontstaan. In feite zullen er velen volgen, zonder dat je daar om hoeft te vragen.

Hoe laat je de terug-linken voor je werken

We weten inmiddels dat (terug)linken naar je website heel belangrijk zijn voor het succes van een goede ranking van je website. En we weten ook dat we deze (terug)linken kunnen krijgen door ze uit te wisselen met andere sites. (Voor de duidelijkheid: teruglinken zijn linken op andere websites die naar onze website verwijzen.)
Maar we hebben het er nog niet over gehad dat er ook verschillende dingen zijn die we moeten controleren voordat we er mee instemmen om linken uit te wisselen met een andere website. Tenslotte gaat het bij link uitwisseling met anderen om profijt te hebben van de ranking van hun websites. Daarom is het nuttig om van tevoren te onderzoeken of linkuitwisseling met een andere site in ons voordeel is of niet.
Om de uitwisseling van linken goed voor te bereiden, kunnen we het volgende doen:

De 7 controle punten van de home pagina.
1.We gaan controleren wat Google van deze website vindt. We kijken naar zaken die Google zo graag wil rapporteren over een site. De gedachte hierachter is om te kijken of er vanuit Google gezien problemen zijn met de site. Mogelijk geeft dit redenen voor ons om te besluiten geen linken uit te wisselen.   

    We kijken naar:
a)Hoeveel pagina’s de site geïndexeerd heeft (opgenomen door Google). Ga naar de Google zoekpagina en typ in het zoekveld in (zonder aanhalingstekens): ‘site:www.teonderzoekensite.nl’.

b)Hoeveel teruglinken rapporteert Google voor deze site? Hier kunnen we achter komen door in te typen: ‘link:www.teonderzoekensite.nl’.

c)Is de site opgenomen in de index van Google? Dit komen we te weten door in te voeren: ‘http://www.teonderzoekensite.nl’ in de Google zoekbox.
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO