Loading ...
Kwaliteit website content is king voor Google. Luister Webmasters naar koppelingen en ranking

Manieren om Kwaliteit Content aan je site toe te voegen

Het beleid van Google is erop gericht om zo veel mogelijk ‘kwaliteit content’ en kwaliteit koppelingen te belonen met een hogere ranking.

Het is dus zaak voor webmasters om dit te (gaan) leveren. Vaak ben je als webmaster geneigd om in een beperkt kader te denken. Dan is het goed om manieren aangereikt te krijgen om je creativiteit te stimuleren. Hou je vast voor wat baanbrekende tips.

Bedenk:
Je bent alleen gebonden aan beperkingen die jij jezelf en je website oplegt. Sta jezelf toe om heel anders te gaan denken dan je gewend bent.
De inhoud van je website moet geschreven worden voor je kopende klanten, niet voor jezelf. De inhoud moet ook geschreven worden voor de zoekmachines. Maar de zoekmachines zijn niet je doelgroep.
Denk na over het totaal beeld van je site, alsof het een levend, ademend organisme is. Webites moeten constant blijven groeien, en niet oudbakken zijn en star.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO