Loading ...
kwaliteit content voor je doelgroep
kwaliteit content voor je doelgroep. Ideeën:

1. Een evenementen kalender.
Ideaal voor sites van makelaars om komende open huizen aan te kondigen; boekwinkels voor handtekening sessies van schrijvers, verzamelsites enz. Geef de bezoekers de gelegenheid hun eigen evenement aan te melden voor op de kalender.

2. Kaarten
Veel soorten sites kunnen nuttig aangevuld worden met kaarten. Zoals sites voor makelaars, vissers, jagers, campings, hotels en recreatie sites. Voeg content toe aan de kaart die de relatie met je site uitlegt.

3. Voor en na ervaringen
Dit is heel goed voor producten of diensten die je verkoopt, waar klanten kunnen schrijven wat het gebruik van het product voor hen betekend heeft. Dit kunnen kleine artikeltjes zijn of testimonials.

4. Foto’s van je klanten
Je kunt een deel van je site reserveren waar klanten foto’s kunnen plaatsen en hun dagboekaantekeningen. Dit is ideaal voor vakantie sites, recreatie, trouwen, baby, fotostudio’s enz. Hoe kan een carnavals site / haloween site, bloemen site hier gebruik van maken?

5. Online kleurplaten
Plaats kleurplaten die kinderen kunnen kleuren online, ook na inkleuren. Laat de ouders er hun vakantiefoto’s en aantekeningen aan toevoegen. Wat gebeurt er? Men verwijst anderen naar deze persoonlijke belevenissen en je site wordt ‘onze’ site. Vermeldt deze extra’s in je nieuwsbrieven enz.
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO