Loading ...
Internetmarketing Internet marketing onderdelen besproken
In de zoekmachine seo gids en ons ebook worden de verschillende vormen van internetmarketing besproken. Een gedeeltelijke opsomming tref je hieronder aan:

Affiliate marketing
Door andere mensen mee te laten delen in uw winst per gewenste actie, raken deze mensen absoluut meer gemotiveerd om het onderste voor u uit de kan te halen (dus ook voor henzelf). U krijgt een leger vertegenwoordigers op het internet dat u alleen maar iets kost wanneer ze u al winst hebben opgeleverd. Hierover in onze nieuwsbrieven later meer.  

Virale marketing
Een soort vorm van mond tot mondreclame op het internet. Hierdoor kan er zeer snel en veelal op goedkope wijze een groot aantal mensen bereikt worden. Voorwaarde is hier wel dat het de moeite waard is om over te praten in wat voor vorm dan ook. Dit zodat een boodschap ook doorgestuurd blijft worden naar alle volgende contactpersonen. Zolang elke “viraal besmette” persoon gemiddeld meer dan één andere persoon benadert met de boodschap blijft deze voortbestaan.

Management & reporting
Het blijft zaak om alle activiteiten en voortgang nauwlettend in de gaten te houden. Internetmarketing geeft u als voordeel dat alles standaard al wordt bijgehouden (mits het systeem goed is opgezet). Denk aan statistieken, analyses, kengetallen, link populariteit etc.

Offline marketing
U kan ook de traditionele marketing methodes aanspreken om bezoekers naar uw internet-site te krijgen. Ook weer een onderdeel van de internetmarketingstrategie.
Denk aan, krant, radio, bioscoop, visitekaartjes, flyers, stickers etc.

Email marketing / Nieuwsbrief vermeldingen / eigen nieuwsbrief
Als u een eigen database heeft opgebouwd met emailadressen welke u regelmatig informatie verstrekt, is dit ook wederom een vorm van internetmarketing. Door de juiste boodschap en techniek kunt u ook de lezers ervan weer aanzetten tot actie e.d. Dit kan door tekst, beeld, geluid etc. afhankelijk van de doelgroep.

Joint Ventures
Ook is het mogelijk om te adverteren in nieuwsbrieven van bezitters van een andere database met emailadressen die gerelateerd zijn aan uw onderwerp. U kunt een overeenkomst (JV ofwel een Joint Venture) aangaan met de eigenaar van deze database, waardoor u er ineens vele potentiële klanten bij hebt.

Webdesign / Website / Pop ups
Ook bepaalde functies voortkomende uit de website ontwikkeling zijn gerelateerd aan internetmarketing. Denk aan speciale navigatie, extra functies (zoals popups of video) of bepaalde kleurstellingen om bezoekers de gewenste actie te laten ondernemen.

Nu we de verschillende internetmarketing-onderdelen inzichtelijk hebben gemaakt, kunnen we dieper ingaan op het gedeelte zoekmachines optimalisatie (Search Engine Optimization, SEO).

Ook een succesvolle website en veel verkeer binnen 90 dagen met niet goed geld terug garantie:

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !

 

 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO