Loading ...
Het inschakelen van een SEO bureau
Als alle voorgaande SEO technieken nu niet aan je besteed zijn kan dit meerdere redenen hebben.
Dit kan zijn omdat je jouw tijd beter kunt besteden aan hetgeen je reeds goed in bent.
Of je denkt dat een specialist hier meer resultaat uit kan halen dan iemand die net begint (oefening baart kunst zo is dat ook bij SEO).
Of je hebt dit boek gekocht om een beslissing te kunnen nemen over het vraagstuk of SEO iets is voor jullie bedrijf en misschien intern via ICT opgelost moet kunnen worden. Of je bent van mening dat het wellicht beter is om een extern bureau in te schakelen voor maximaal resultaat.
Hoe dan ook basisinfo over SEO is noodzakelijk. Alleen SEO op zich is niet heel erg moeilijk (SEO is de kunst van websites geschikt maken voor zoekmachines). Paar stappen verder denken of SEO+ is belangrijk want het gaat om de combinatie van webdesign, copywriting en SEO zodat naast zoekmachines ook menselijke bezoekers overtuigd raken.
Ikzelf, Antoine,  ben op het pad gekomen van SEO, vanuit mijn toenmalige marketingfunctie waarbij het onderwerp: “hoog bij Google” op de wishlist stond. De SEO-bureau’s deden helaas allemaal erg geheimzinnig en de werkwijzen waren heel divers. Drie jaar later schrijf ik er zelf een boek over.  
SEO schakel je in voor meer bezoekers. Dit, in combinatie met conversie, zorgt voor meer resultaat.
Een goed SEO bedrijf zorgt ervoor dat je aanzienlijk meer bezoekers op je website krijgt die allemaal gericht op zoek zijn naar de relevante producten en diensten.
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO