Loading ...
welkom, gast  

ZoekmachineSEO affiliate Programma
Door ons boek te promoten op uw website wordt het voor de bezoeker nog aantrekkelijker om bij ons het boek te kopen, omdat een 3de persoon positief is over het boek.  Dit heeft een zeer gunstige gevolg voor uw verdiensten.  Over opmaak van reclame teksten of plaatjes hoeft u zich geen zorgen te maken. Wij bieden u kant en klare banners aan in ons affiliate-syteem die u zonder probleem zeer gemakkelijk op uw website kunt plaatsen. 

 Affiliate Login
 gebruikersnaam:
 wachtwoord:
 

Klik hier om u in te schrijven!
  hoe werkt het?
Men spreekt over een affiliate programma wanneer een partnersite bezoekers doorverwijst naar een andere site in ruil voor een commissie op de inkomsten die daaruit voortvloeien. Meestal gebeurt dit door middel van een link die op de partnersite wordt toegevoegd. In deze link wordt een uniek ID-nummer opgenomen waarmee men exact kan bijhouden hoeveel mensen er worden doorverwezen. Ook u kunt hiervan mee profiteren via ons ZoekmachineSEO affiliate programma.   ZoekmachineSEO, biedt u de mogelijkheid affiliate te worden en mee te profiteren van de verkopen van het zoekmachineSEO eboek.  U krijgt van ons een unieke code die u op uw website, in uw nieuwsbrief of zelfs op uw visitekaartje kunt plaatsen. U hoeft dus niet eens een eigen website te hebben! U kunt tekstlinks of banners gebruiken, net wat voor u het makkelijkst is. U krijgt deze van ons nadat u zich heeft geregistreerd en ingelogd. Zodra iemand op een tekstlink of banner klikt en het product of de service afneemt, wordt er een bonus aan u toegekend. Uitbetaling volgt na de garantieperiode, eenmaal per maand.
  real-time Statistieken en rapportages!
U kunt 24 uur per dag inloggen en uw statistieken bekijken. U kunt dan precies zien hoe uw links en banners werken. Aanmelding voor ons 'Partner Affiliate Programma' is gratis en technische kennis is niet nodig. U klikt op de knop 'Aanmelden' en vult uw gegevens naar waarheid in. We leggen u alle stappen in het proces uitvoering uit. Iedereen kan affiliate worden.  !
 Details affiliate Programma
 Commissie Type  betaling-per-sale: 15.00 EUR voor alle verkopen die door u worden gegenereerd.
 Uitbetaling vereisten  30.00 EUR - minimum bedrag noodzakelijke voor uitbetaling.
 Betaal cyclus Uitbetalingen worden iedere 1st van de maand gedaan, over de vorige maand.copyright 2007 ZoekmachineSEO - all Rechten voorbehouden.

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO