Zo’n tien jaar geleden was de marketing via internet voor een website betrekkelijk eenvoudig. Het enige wat u hoefde te doen was de HTML code een beetje aanpassen (zeg maar gerust volproppen) voor de zoekmachines en zorgen voor bezoekers op uw website door vooral offline promotie. Denk hierbij aan visitekaartjes, brieven, geprinte advertenties etc. De concurrentie was toentertijd nog nergens, simpelweg omdat het aantal websites nog maar slechts een fractie was van het aantal nu.

Nu is het jaar 2009 alweer aangebroken en internetmarketing is een populair beoefende tak van sport geworden. Een vak waar je echt een dosis ervaring en kennis voor nodig hebt of de juiste informatie.
Elk uur komen er duizenden websites bij. Websites die allemaal willen meeliften op de internethype. Dit is niet zo verwonderlijk. Als u eenmaal in het bezit bent van een aantal succesvolle websites zult u aanzienlijk meer verdienen dan met 38 uur per week voor uw baas te werken.

We gaan er voor het gemak eerst maar eens vanuit dat u een website heeft gebouwd of misschien wenst te gaan bouwen. Want stel u heeft eenmaal een mooie website. Is dat dan uw eigen mening of delen andere mensen die ook? En als andere mensen dat ook vinden denken de zoekmachines daar hetzelfde over?
Het is namelijke belangrijk dat zowel menselijke bezoekers als zoekmachines uw site goed vinden.

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines, via onze uitgebreide internetmarketing gids. Deze ontvang je na inschrijving voor onze nieuwsbrief:


 Klik hier voor de Zoekmachineseo nieuwsbrief


Of onze cursus Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes !