Het grote geheim van Pay Per Click versus SEO campagnes


Beste lezer,


De laatste tijd krijgen we steeds meer vragen over waartussen te kiezen en welke methode beter is..

Namelijk een hoge positie in de normale zoekmachine resultaten (SEO) welke je kunt behalen door de technieken uit ons ZoekmachineSeo boek te gebruiken of gebruik te maken van het pay-per-click systeem. Hierover gaat een van onze gratis rapporten die je ontvangt bij bestelling van het boek als bonus.


Deze vraag is natuurlijk niet nieuw en er zijn dan ook al heel veel onderzoeken naar geweest waaruit blijkt dat menselijke bezoekers eerder zullen klikken op de natuurlijke resultaten. Natuurlijk zijn er ook heel veel onderzoeken geweest waaruit blijkt dat het geen verschil maakt of dat betaalde koppelingen zelfs beter werken (dit betwijfel ik persoonlijk ten zeerste). Al die onderzoeken zijn vaak uitgevoerd door “onafhankelijke” bureaus. Ik ga dus niet blind af op wat deze zeggen. Mijn ervaring is echter dat een toppositie op een topkeyword in de natuurlijke resultaten goud geld waard is. Natuurlijk is een gesponsorde koppeling boven de natuurlijk resultaten ook goud waard maar deze kost meestal ook goud per click.


Verder is het belangrijk om te weten wat de totale investering is. Neem je je eigen tijd hierin mee etc. Een SEO bedrijf inschakelen is duurder dan ons boek te kopen en het zelf te doen. Maar is het resultaat dan ook gelijk of zou je misschien meer resultaat behalen door het uit te besteden en jezelf te richten op waar je goed in bent.

Verder blijft het resultaat van SEO (paar dagen tot maanden afhankelijk van de populariteit en leeftijd van de website) langer uit dan bij de betaalde koppelingen waarbij je al meteen resultaat ziet.

SEO is echter blijvend. Bij pay per click is het zo dat zodra je stopt met het betalen voor de clicks ook je bezoekers weg zijn. Dit is bij SEO niet het geval en blijf je verzekerd van een constante stroom van bezoekers.

Bezoekers die volgens de onderzoeken in natuurlijke resultaten meer vertrouwen hebben en hierdoor ook eerder geneigd zijn de gewenste actie te nemen.


We gaan hier dan ook niet vertellen dat je moet kiezen tussen 1 van de 2 methodes. Zet ze allebei in. Sinds de laatste Google Adwords update zijn deze 2 takken van zoekmachine marketing namelijk ook nog meer verbonden dan ooit. Zo betaal je voor een relevante site minder per click per keyword. En zo zijn er nog meer voordelen.


Conclusie: zet zowel zoekmachine advertenties als zoekmachine optimalisatie in voor maximaal resultaat uit je websites.


Veel online-succes toegewenst!


Met vriendelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERTAntoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl
Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2007 ZoekmachineSeo

Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen? 

Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.


 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl