Extra keyword info:
woord (vervoeging) enkelvoud / meervoud
Zoekmachines begrijpen dat enkelvoud en meervoud hetzelfde betekenen. Als je zoekt op meervoud krijg je meestal ook meervoud en bij enkelvoud idem dito.

Echter het is belangrijk om je teksten natuurlijk te schrijven. Onze ervaring is dat als je focust op enkelvoud en je laat af en toe meervoud opkomen in je tekst, dan staat de pagina binnen korte tijd al hoog genoteerd in de resultaten, terwijl de pagina’s met constant enkelvoud er langer over doen om hoog te scoren. Dit is ook het geval bij woorden welke soms met spatie worden geschreven en soms niet, bijvoorbeeld: email / e-mail / e mail

Ook hier hebben wij weer het zelfde effect gemerkt als bij enkelvoud en meervoud. Afwisseling zorgt voor snelle stijging in de zoekresultaten voor beide variaties als beide versies tenminste voorkomen op veel andere webpagina’s. Hieruit blijkt dat zoekmachines al in staat zijn om teksten welke een meer natuurlijke schrijfstijl hebben uit te filteren van de rest.
Probeer ook alle synoniemen te verwerken in de meta keywords tag. Dit kan ook weer zorgen voor behoorlijk aantal extra bezoekers op die bewuste pagina.