ZoekmachineSEO Affiliates Programma


Wat is een affiliate-programma?


Men spreekt over een affiliate programma wanneer een partnersite mensen verwijst naar een andere site in ruil voor een commissie op de inkomsten die daaruit voortvloeien. Meestal gebeurt dit door middel van een link die op de partnersite wordt toegevoegd. In deze link wordt een uniek ID-nummer opgenomen waarmee men exact kan bijhouden hoeveel mensen er worden doorverwezen. In principe komt het er op neer dat een speler die op of via de site van de Partner naar ZoekmachineSEO gaat, door ons herkend wordt als bezoeker van de Partnersite. Op deze manier wordt bijgehouden welke omzet afkomstig is van de Partnersite.

ZoekmachineSEO moet alle affiliates goedkeuren voordat de aansluiting op het affiliate-programma definitief is.

Provisie


ZoekmachineSEO draagt €25,00 per verkocht boek af aan de partner. De kosten voor promotiegelden en de transactiekosten van de betaalmethoden komen volledig voor rekening van ZoekmachineSEO. Via een speciale inlogprocedure op onze website heeft u ieder moment een overzicht over de door u gegenereerde omzetten en betalingen.

Wanneer en hoe betaalt ZoekmachineSEO zijn affiliates?


ZoekmachineSEO zal maandelijks overgaan tot uitbetaling. Dit geschiedt 1x per maand op de 1e van de volgende maand. Het factuur bedrag dient minimaal 100 euro te bedragen. Indien dit bedrag niet in de desbetreffende maand behaald is dan zal het saldo op de affiliate rekening blijven staan. ZoekmachineSEO betaald per bank naar bank/girorekeningen uit. Jaarlijks zullen wij een accountant deze cijfers laten controleren en hier een verklaring over laten afleggen.

Word affiliate:

 


Wilt u ook een affiliate partner van ZoekmachineSEO worden? Klik dan hier onder om u aan te melden.

 

Meldt u hier aan voor het ZoekmachineSEO affiliate programma