De 100.000 euro relatie tussen Webdesign en SEO


Beste lezer,


BELANGRIJK!

Als iemand of een bedrijf besluit om zich te (her)positioneren op het internet, is het laatste waar men aan denkt SEO (Search Engine Optimisation ofwel optimaliseren van een website voor de zoekmachines) of andere internetmarketing takken.

Dit komt omdat men denkt dat wie de site ook gaat maken dat zodra de website online is men er van uit gaat dat de bezoekers uiteindelijk vanzelf op de website uitkomen.


Helaas komt er meer bij kijken om meer bezoekers te ontvangen en dus een rendabele website te maken. Het ergste van allemaal is nog wel dat veel webdesigners de website met veel gedachten in elkaar zetten maar allesbehalve met de zoekmachines in het achterhoofd.

Ze nemen dit vaak niet eens mee in het gesprek met hun klanten zodat deze ook niet weten dat dit belangrijk is.

Of dit nu gebrek aan kennis is of roekeloosheid, is voor mij tot op de dag van vandaag nog een vraag. Feit is dat wij bij veel klanten komen die uiteindelijk geen resultaat boeken via de website omdat ze geen bezoekers trekken. Reden hiervoor is dat er niet vanaf het begin rekening is gehouden met de verschillende takken van internetmarketing en dan met name bij het ontwerp/ webdesign van de website. Een goed ontwerper houdt hier namelijk vanaf het begin rekening mee. Ook al verleent de klant geen opdracht tot internetmarketing dan nog dient de website technisch geschikt ontworpen te worden voor de zoekmachines.


Een groot deel van onze klanten kan zich verplaatsen in bovenstaand scenario en in het ergste geval moeten we vaak de complete website nabouwen (qua techniek verandert deze dan helemaal) voordat de eerste bezoekers zich beginnen aan te dienen.


De problemen ontstaan meestal door Flash-sites, CMS-systemen (content management systemen) die dynamisch zijn en geen ruimte bieden voor de belangrijk tags in de pagina’s te verwerken of ook heel vaak is dit enkel mogelijk voor de homepage. En zoals je vast wel weet bestaat een website als het goed is uit meer dan één pagina.


Verder is er vaak geen ruimte om belangrijke HTML zaken als H1, H2 te verwerken of is het niet mogelijk om alt-tags mee te geven aan afbeeldingen. Nu is het niet noodzakelijk om een website te hebben die perfect volgens de W3C standaard werken. (De W3C is een organisatie die de webstandaarden voor het World Wide Web ontwerpt, zoals HTML, XHTML, XML en CSS). De top 10 sites per onderwerp die dus hoog scoren in de zoekmachines voldoen vaak bij lange na niet aan deze standaard. Je kan dus aannemen dat het niet noodzakelijk is. Er worden echter tot op de dag van vandaag websites gebouwd waar de zoekmachines (in de vorm van spiders) niet eens doorheen kunnen lopen. M.a.w. ze zien totaal geen code.

Neem bij een keuze voor een webdesigner dus absoluut bovenstaande zaken mee in je bespreking en selectieprocedure. Dit zal je geld opleveren en teleurstelling voorkomen!

Mocht je hier vragen over hebben of je kunnen verplaatsen in bovenstaande situatie. Wij helpen je natuurlijk graag!

Hopelijk heb je iets gehad aan deze informatie en rest ons enkel je veel succes te wensen

Met vriendelijke groet,


Antoine van de Kruys & Hans TemmingZoekmachine SEO

Graafschap Hornelaan 194

6004 HT WEERTAntoine van de Kruys is met Cross Internet Marketing gespecialiseerd in webdesign & websitepromotie. Een hogere ranking in de zoekmachines is een gegarandeerd resultaat voor je website, na bemoeienis van Cross Internet Marketing. Diverse bedrijven zijn reeds geholpen aan een topranking ook voor topkeywords!


Hans Temming met Wonder Marketing Online begeleidt ondernemers bij het maken van hun eigen landingpages en websites. Zowel op inhoudelijk als technisch vlak. 25 Jaar onderwijs ervaring komen hierbij uitstekend van pas.


Samen schreven wij het boek Zoekmachine SEO, waardoor u zelf weet hoe u een succesvolle website kunt maken en de ranking van uw site in de zoekmachines kunt verbeteren.


Te vinden op www.zoekmachineseo.nl

 


Dit bericht mag natuurlijk worden doorgestuurd naar vrienden en bekenden mits er niets aan veranderd wordt: Copyright © 2007 ZoekmachineSeo

 


Wilt u ook uw omzet en winst binnen 12 maanden verdubbelen?

 

 

Zo Ja, Kies dan uit een van de volgende mogelijkheden.


 

Om te beginnen: Lees ons gratis rapport 


Gewoon om even kennis te maken. Wij geven een inleiding naar onze kennis over SEO en internetmarketing zie het als een gratis kijkje in de keuken.


http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html


 

Manier 2. Doe Het Zelf. 


Schaf het boek aan, krijg toegang tot onze Internet Insider geheimen en ga zelf aan de slag. Laagdrempelig en al meteen op weg naar een gegarandeerd succesvolle website. Het kost u wel zelf tijd. Volgens de kenners moeten we er minimaal 249 euro voor vragen maar we vragen momenteel nog steeds 57 euro. Na de aankomende prijsverhoging zal dit 87 euro zijn.


http://www.ZoekmachineSEO.nlManier 3. Laat u door een echte (praktijk) expert begeleiden. 

Volg het ‘In 7 stappen uw bedrijf online coaching traject’. Kijk op


http://www.wondermarketingonline.com/contact.html en op www.mijncoachonline.nlManier 4. Uitbesteden


Reeds succesvolle ondernemers besteden de zaken uit waarin zij zelf nog geen experts zijn. Doe dit dan meteen goed bij professionals die RESULTAAT opleveren. Voor een basis Vierde Generatie Internet bedrijf vragen wij slechts 1250 euro. Een goeie investering die met een goed product of dienst een uitstekende investering zal blijken!


Met Niet Goed Geld Terug Garantie.


http://www.crossinternetmarketing.nl