Loading ...
Copywriting, menselijke bezoekers & hoge notering zoekmachine
Copywriting, menselijke bezoekers & hoge notering zoekmachine.

Omdat je er enkel met hoge noteringen niet komt in de zoekmachines hebben we ook een gedeelte copywriting meegenomen. Want de menselijke bezoekers zijn toch degene die beslissen over het succes van je website en niet de zoekmachines die je een hoge notering kunnen toekennen. Zo is het ook veel makkelijker een goed product of dienst te verkopen dan een product of dienst waar mensen niks aan hebben. Deze vlieger gaat ook op voor websites.
Enkel met SEO kom je er dus niet! SEO zorgt er namelijk voor dat zoekmachines duidelijke begrijpen waar je website over gaat. Als je dit goed doet krijg je gratis bezoekers op je website via de zoekmachines. Dit zijn echter mensen van vlees en bloed. Je moet dus rekening houden met twee verschillende partijen: de zoekmachines en de menselijke bezoekers. Voer je deze twee zaken echter goed uit dan heb je voorlopig in  Nederland op internet de komende jaren minimaal nog een paar gouden jaren. De mix van webdesign, copywriting, een goed product of dienst in combinatie met zoekmachine marketing (SEO & betaalde advertenties) geven je dan maximaal resultaat.
Begin dan ook pas een website als je werkelijk iets te melden hebt of een meerwaarde hebt voor het internet. Denk hierbij aan vernieuwende informatie, een goed product of dienst etc.
Als dit niet het geval is zul je minder gemotiveerd zijn en is alle moeite voor niks geweest als blijkt dat de bezoekers de inhoud van de website slecht vinden of het simpelweg een slecht product of dienst is. Ook worden bepaalde onderdelen van SEO zoveel makkelijker als andere mensen de mening delen dat je een meerwaarde hebt voor het internet.
Je zou jezelf tevoren de vraag kunnen stellen: “Als de website niet van mijzelf was, zou ik er dan elke week op terugkomen?” Als het antwoord “ja” is dan ben je een webmaster die minimaal 90% van de andere webmasters achter zich laat en bereidt je dan maar vast voor op succes!

Meer informatie over internet marketing, website & zoekmachines ontvang je via onze uitgebreide internetmarketing gids. Ontvang deze na inschrijving voor onze nieuwsbrief:
http://www.zoekmachineseo.nl/nieuwsbrief.html

Of onze betaalde handleiding Zoekmachine SEO voor een gegarandeerd website-succes! Of deze werkt? Jazeker, hoe kom je anders op deze site/webpagina?
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO