Loading ...
Bibliotheken sites
13. Bibliotheken sites
Goed. Ben je klaar voor Het Neusje Van De Zalm van alle koppelingen? Je zult vast verbaasd staan over het gegeven om te horen dat de beste koppelingen op het Web te krijgen zijn bij Bibliotheken sites. Vaak zijn dit de meest betrouwbare sites. En Google weet dit ook, dus als je de kans krijgt probeer linken uit te wisselen met dit soort sites.

Hier is een lijst met sites waar je mee kunt beginnen:

http://www.bibliotheek.nl/

http://www.gezondheidsloket.nl/

http://www.kb.nl/menu/speciaal_voor.html

http://www.bibliotheekavv.nl/

14. Affiliate koppelingen
Affiliate programma’s zijn de beste manier om duizenden inkomende koppelingen te krijgen naar je site. Met de juiste software, kun je een affiliate programma gebruiken om je zoek machine ranking flink te verbeteren.

Door gebruik van een affiliate programma kun je honderden tot zelfs duizenden mensen je producten laten promoten, zonder risico’s van jouw kant.

Wel moet je zorgen voor de juiste software om dit te kunnen doen. Bijvoorbeeld met de optie dat er koppelingen naar je site terug mogelijk gemaakt worden.

15. Nieuws publicaties
Nieuws publicaties maken het mogelijk om opgenomen te worden in meerdere nieuwssites op het Internet, inclusief Google nieuws, Yahoo nieuws en MSN.
Naast dat je duizenden doelgerichte bezoekers naar je site kunt trekken, kunnen nieuwspublicaties ook duizenden kwaliteit koppelingen opleveren.

Om echter het volledige potentieel van je nieuws publicatie te benutten, moet je de tijd nemen om je publicatie goed voor te bereiden. Nieuws publicaties moeten in grote lijnen op dezelfde manier geoptimaliseerd worden als gewone web pagina’s om hogere ranking te verkrijgen. Hierdoor wordt je zichtbaarheid vergroot.

Nederlandstalige nieuws sites:

http://www.nieuwsbank.nl/

http://news.google.nl/

http://news.google.nl/news?ned=nl_be


Engelstalige nieuws sites

prweb.com
internet.com
businesswire.com
prnewswire.com
bacons.com
e-releases.com
prfree.com
pr.com
webwire.com
marketwire.com
24-7pressrelease.com
pressreleasenetwork.com
i-newswire.com

Begin je eigen perscampagne door waardevolle content te maken zodat de ‘buzz’ op gang komt en je bezoekers en goede inkomende koppelingen opbouwt.
 

Copyright © 2018 Zoekmachine SEO